SISTEM DE ACUMULARE ȘI TRANSFER ENERGETIC PE BAZĂ DE SÂNGE ARTIFICIAL

Aș dori să lansez, în premieră, proiectul la care lucrez de 10 ani, referitor la stocarea și transferul de energie care să revoluționeze tot ceea ce este la ora actuală pe piață.
Invenția ar scoate petrolul din ecuația de transport rutier viitor, pentru că ar asigura alimentarea cu energie în timp scurt și ar permite o autonomie în trafic de aproximativ 10 000 km, atât pentru autovehiculele mici cât, mai ales, pentru cele de tonaj mare.
Nu pot oferi prea multe detalii pentru că există preocupări foarte avansate în domeniu, iar cercetătorii nu ar avea nevoie decât de un cuvânt sau o informație scăpată din greșeală pentru a demara imediat punerea în aplicare, mai ales că au la dispoziție fonduri consistente. Cu toate acestea,  trebuie să  menționez că vor fi utilizate  principiile care   guvernează  hematiile  sanguine  și structuri care includ  nanotuburi de carbon.
Consider că am prioritate absolută la nivel mondial pe acest domeniu și urmează să depun o cerere de brevet.
Toate aceste abordări se bazează pe noi concepte teoretice despre fizică și chimie care nu se regăsesc în manualele de specialitate, dar care mă ajută să dețin controlul absolut asupra lor în următoarea sută de ani, simbolic vorbind.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CV PANAIT Filip

DE CE ZBOARĂ TIMPUL AȘA DE REPEDE?

SFÂNTUL ILIE, VESTITORUL DEZASTRULUI, ȘI LUMEA DE AZI